Ik heb ontzettend genoten van onze rit richting De Tuinen van Kleef en Schloss Moyland.

Doordat we alleen navigeerden op richting kwam al pratend/overleggend de rijrichting telkens tot stand, op basis van wat wij al dan niet wisten van de omgeving, gepaard gaande met daarbijhorende verhalen.

Tijdens de rit zelf was ik me helemaal niet bewust van de hoeveelheid besproken ‘stof’, onder anderen werk, reizen, de toekomst (wat wil ik nu echt?), het verleden (wat wil ik niet meer), balans werk/genieten en willen/moeten kwamen ter sprake. Pas nadat ik ’s avonds thuis weer zat daalde dit allemaal in en was mijn conclusie dat ik al pratend met je ontzettend veel zaken op een rij hebt gezet en vooral misschien ook wel veel dingen bevestigd heb gekregen voor mezelf.

Je bent een ontzettend fijne sparringspartner, die zich niet opdringt door geforceerd in een richting te praten, maar gewoon het gesprek laat gaan, zonder te sturen. Dit maakt dat we vrij kunnen praten en dat niks als moeten voelt. Heel fijn.

Ik ben erg blij met dat we kennis aan elkaar hebben, merk dat ook elke ontmoeting altijd iets goed brengt, dank daarvoor.